Altijd al willen werken voor een triple A gamedeveloper? Meestal zou je voor deze wens moeten verhuizen naar de VS of andere tropische plaatsen op deze aardkloot.

Mensen die verhuisangst hebben kunnen in ieder geval eens een poging wagen bij Triumph Studios in Delft, bekend van het succesvolle Age Of Wonders 2. Deze studio zoekt namelijk een ervaren 3D artist voor hun volgende strategische project.

Dit is wat we zojuist doorgestuurd kregen van de mannen van Triumph...Triumph Studios is op zoek naar een ervaren 3D artist om met het team in Delft aan onze strategie spellen te werken. Je gebruikt Maya om 3D-karakters en omgevingsobjecten te modelleren en te animeren, binnen de stijl van het spel. Je hebt een sterke werkethos en goede communicatieve vaardigheden. Je kunt zelfstandig werken en hebt een artistieke kijk. Ervaring in 2D art, texture-creatie en cinematics zijn een pré!Stuur voorbeelden met CV naar jobs@triumphstudios.com. Attachments moeten onder de 3 MB blijven en het liefst zien ze een website met gemaakt werk.