Vandaag zou Tribes2 in de winkels moeten liggen volgens VoodooExtreme. Helaas is weer de wereldwijde release niet gehaald en zullen wij hier in Nederland weer even moeten wachten. Waarschijnlijk zullen de fans in Duitsland en Amerika op dit moment genieten of treuren om Tribes2. Daar is namelijk deze veel belovende titel in de verkoop gegaan vandaag.

Helaas niet zonder problemen dit keer, de updatepatch via de server bij veel mensen niet werken. Net goed voor ze.

Tribalwar brengt vandaag nog een leuk filmpje voor alle mensen die nog zitten te wachten. Een zeer mooi actie filmpje vanuit het spel waar je ziet hoe hoog het teamplay gehalte kan zijn. Het filmpje die rond de 10 a 12 mb is gemaakt in Bink formaat en heeft dus geen andere programma's nodig. Ook is er een dedicated server patch uitgekomen om je eigen server te draaien onder Linux.-Fixed ambient sound angle attenuation

-Added preliminary voice over IP support (Linux Linux only)

-Fixed lots of crash bugs

-No longer minimize the window when launching a URL in windowed mode

-NVidia 0.9-769 drivers rock! Definitely upgrade your drivers! Veel nieuws omtrend Tribes2 vandaag zoals je merkt. Nu is het wachten op de release in ons landje. Dit zal waarschijnlijk niet meer lang duren, vanaf 1 april zullen de Tribes2 dozen in ons land aankomen en vanaf 5 april mogen ze dit pareltje gaan verkopen.

Tribes zelf is nooit een hit geworden in ons land, Tribes2 kan hier waarschijnlijk erg veel verandering in brengen als het goed gaat.