Trials Rising krijgt volgende week open bèta

Trials Rising krijgt volgende week open bèta

Over een kleine twee weken lanceert Trials Rising. Volgende week zal het spel gratis te spelen zijn tijdens de open bèta.

Op 26 februari wordt Trials Rising, het nieuwe 2.5D motocross-platformspel van Ubisoft, uitgebracht. Op het Twitter-kanaal van Trials Rising is aangekondigd dat het spel vanaf donderdag 21 februari tot en met 25 februari gratis geprobeerd kan worden tijdens een publieke bèta.

Eerder deze maand onthulde Ubisoft wat de plannen zijn na de lancering van Trials Rising. In 2019 gaat het spel bestaan uit vier seizoenen, waarin onder andere nieuwe locaties, contracten en cosmetische items toegevoegd worden. Ook worden er dit jaar twee uitbreidingen uitgebracht. In de Sixty Six-uitbreiding maakt de speler een roadtrip door de Verenigde Staten, terwijl Crash and Sunburn thema's van het zuidelijk halfrond naar het spel zal brengen.

Watch on YouTube

Hoewel het einde van de publieke bèta ook het startsein is van de lancering van Trials Rising, heeft Ubisoft bevestigd dat alle progressie van spelers in de bèta niet mee zal gaan naar de echte game.

Trials Rising is te spelen vanaf 26 februari op pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Lees hier meer over alle content in het spel.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou