Nieuws
Trials Rising

Trials Rising krijgt volgende week open bèta

Spel vanaf 21 tot en met 25 februari gratis te spelen

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Over een kleine twee weken lanceert Trials Rising. Volgende week zal het spel gratis te spelen zijn tijdens de open bèta.

Op 26 februari wordt Trials Rising, het nieuwe 2.5D motocross-platformspel van Ubisoft, uitgebracht. Op het Twitter-kanaal van Trials Rising is aangekondigd dat het spel vanaf donderdag 21 februari tot en met 25 februari gratis geprobeerd kan worden tijdens een publieke bèta.

Eerder deze maand onthulde Ubisoft wat de plannen zijn na de lancering van Trials Rising. In 2019 gaat het spel bestaan uit vier seizoenen, waarin onder andere nieuwe locaties, contracten en cosmetische items toegevoegd worden. Ook worden er dit jaar twee uitbreidingen uitgebracht. In de Sixty Six-uitbreiding maakt de speler een roadtrip door de Verenigde Staten, terwijl Crash and Sunburn thema's van het zuidelijk halfrond naar het spel zal brengen.

Hoewel het einde van de publieke bèta ook het startsein is van de lancering van Trials Rising, heeft Ubisoft bevestigd dat alle progressie van spelers in de bèta niet mee zal gaan naar de echte game.

Trials Rising is te spelen vanaf 26 februari op pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Lees hier meer over alle content in het spel.

Dit artikel delen:

Lees meer

Hollow Knight-uitbreiding wordt volledig nieuw vervolg Civilization 6: Gathering Storm is het toppunt van beschaving
0

Reacties op: Trials Rising krijgt volgende week open bèta

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.