Nieuws
trials of mana

Trials of Mana-remake krijgt morgen gratis demo

Nintendo Switch-gebruikers moet even wachten

Geschreven door Jolien Mauritsz op
De demo van de Trials of Mana-remake komt deze week uit. Dat ontdekte gameplatform Gematsu op het Japanse Twitter-account van Square Enix.

De Trials of Mana-remake verschijnt 24 april op verschillende platformen. Volgens de tweet van Square Enix komt de demo morgen al uit op de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Steam. Eerder gingen er al geruchten rond dat er een demo van Trials of Mana ging uitkomen.

Volgens gameplatform Nintendo Life komt de Nintendo Switch-demo voorlopig alleen uit in de Japanse Nintendo e-Shop. Spelers die buiten Japan de demo willen spelen moeten dat doen via een account gelinkt aan de e-Shop in Japan.

De Trials of Mana-remake is een remake van Seiken Densetsu 3, die in 1995 uitkwam op de SNES in Japan. De game is het derde deel in Mana-franchise. In het Westen kwam de game pas in 2019 uit met de release van The Collection of Mana, waar de game de westerse naam: Trials of Mana kreeg. De Trials of Mana-remake is de eerste losstaande release van de game in het Westen.

Trials of Mana komt 24 april uit op de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Steam.

Dit artikel delen:

Lees meer

Tijdreizen nog steeds mogelijk in Animal Crossing: New Horizons One Punch Man: A Hero Nobody Knows mist dezelfde impact als zijn titelheld
0

Reacties op: Trials of Mana-remake krijgt morgen gratis demo

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.