Trailer van geannuleerde Prince of Persia stond jarenlang op YouTube

Trailer van geannuleerde Prince of Persia stond jarenlang op YouTube

Een ResetEra-gebruiker genaamd Chunchun href="https://www.resetera.com/threads/cancelled-prince-of-persia-reboot-video-surfaces-on-youtube.199116/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">plaatste</a> een trailer van een Prince of Persia-game die nooit het daglicht heeft gezien. Opmerkelijk is dat de video al jarenlang op YouTube heeft gestaan.

De video was niet verborgen en al in 2012 gepubliceerd. Ondanks dat de video al acht jaar online staat, heeft deze maar 150 views gekregen. In de trailer zien we een Prince met kort haar en veel van dezelfde krachten als in voorgaande games. Interessant is vooral dat de hele stad overhoop wordt gegooid door een monster met enorme tentakels. De bekende held moet een weg door de stad zien te banen terwijl alles uit elkaar valt. De game had de naam Prince of Persia Redemption en moest verschijnen voor pc, Xbox 360 en PlayStation 3, maar heeft dus nooit het daglicht gezien.

Twee jaar geleden vond Marc-André Belleau, assistant technisch regisseur bij Ubisoft Montréal, de video en vroeg hij zich af hoe de uploader aan de video was gekomen. Dit lijkt een echt extra bevestiging van de echtheid van de video te zien, hoewel het onwaarschijnlijk is dat onderstaande trailer door een fan kan worden gemaakt.

Op dit moment is er geen nieuwe Prince of Persia-game aangekondigd, hoewel er wel een VR Escape Room gebaseerd op de franchise in de maak is. Recentelijk heeft Ubisoft het domein princeofpersia6.com geregistreerd, wat kan duiden op een nieuwe game met de Perzische prins.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@denver Haha, die viel mij ook op ja :p

0
test

Het ziet er wel leuk uit mis wel een prince of een splinter cell van ubi elke keer maar ghost of assassins of far cry.

0
test

@hulstpower Vond de laatste paar splinter cells ook niet echt meer zo tof. Het was allemaal veel te veel hollywood actie en weinig stealth en spionage. Ik wil weer een Splinter cell zoals de 1e 3 games waren.

0
test

@darkmanwls speel blacklist nu op pc, en die game is echt wel stealth doe zonder te moorden.

0

Aanbevolen voor jou