Onlangs kondigde Acclaim aan de nieuwste game van BattleBorne Entertainment uit te gaan gegeven, een firma bestaande uit ex-leden van onder andere het Fallout 2 en Ghost Recon team. Het spel, Combat Elite: WWII Paratrooper genaamd, zal in het tweede kwartaal van 2004 verschijnen en is een top-down WW2 shooter.

Vandaag heeft men de eerste trailer van het spel vrijgegeven welke ons de nodige ingame beelden van deze titel voorschotelt. Het spel maakt gebruik van de 3D engine welke ook voor Baldur's Gate: Dark Alliance gebruikt werd en welke bekend staat om zijn strakke, gedetailleerde graphics. In Combat Elite is dat niet anders en het spel doet grafisch sterk denken aan high-end PC titels als Silent Storm. Desalniettemin zou het spel er ook op de PS2 prima uit moeten gaan zien.

De trailer is zowel in low als highres versie te downloaden. Links naar beide flimpjes vind je bij Ghostrecon.net. De filmpjes staan wel gehost bij Fileplanet, dus wie mirrors heeft mag ze bij de reacties achterlaten.