De Russische uitgever Akella heeft een trailer en de eerste screenshots vrijgegeven van Showdown: Scorpion, een nieuwe first-person shooter die in ontwikkeling is bij BCool Interactive. Showdown: Scorpion komt eind dit jaar op de markt, maar op de E3 kun je het al in volle glorie bewonderen.

Veel is er niet over bekend, maar de screenshots spreken boekdelen. Zo is er een level in een metrotunnel, die is voorzien van reclames waar je met metro-snelheid langsop zoeft. Grappig is dat er onder andere een reclame van de broodjeszaak Subway te zien is, in de Subway! Het tweede screenshot laat zien dat er aan eentonige gangen geen gebrek is. Het derde plaatje lijkt een gat in de grond voor te stellen, maar ondersteboven juist weer een gat in het plafond.

Gelukkig biedt het filmpje nog wat meer duidelijkheid over het spel. We zien onder de klanken van een erbarmelijk slecht gothicbandje (ik ben al ondergedoken dus Nightwish-fans, ga me niet opzoeken!) hoe gevaarlijke monsters met kogels worden doorzeefd. Vervolgens komen er rode wolkjes van de monsters af. Het spel bevat ook physics, wat er bij de speler in het filmpje voor zorgt dat hij meer op de omgeving schiet dan op zijn tegenstanders. Zeker het bekijken waard dus, in zowel High Definition als Less Than High Definition.