Trailer bevestigt GoldenEye 007: Reloaded voor dit najaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

GoldenEye 007: Reloaded verschijnt dit najaar op PlayStation 3 en Xbox 360. Deze HD-remake van de Wii-shooter GoldenEye 007 - die weer een remake was van de gelijknamige Nintendo 64-kla ieker - is identiek in content, maar draait in full HD op 60 frames per seconde. De engine voor de game is volledig nieuw ontwikkeld. Hierdoor loopt de game zowel in singleplayer als in splitscreen- en online multiplayer op 60 fps.

De game krijgt splitscreenondersteuning voor vier spelers en online multiplayer voor maximaal 16 spelers tegelijk. Online zijn alle oude maps te spelen, waarvan sommige iets verbeterd worden. Daarnaast wordt de gloednieuwe M16 Ops-modus toegevoegd, die vergelijkbaar is met de Spec Ops-modus uit Call of Duty: Modern Warfare 2 en 3. Deze modus is alleen in singleplayer te spelen en voegt volgens Activision tien uur aan gameplay toe. De M16 Ops-modus bestaat uit korte, kleine mi ies met aanpasbare opties, waarvan de resultaten bijgehouden worden op leaderboards.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou