Trackmania uitgesteld naar begin juli

Trackmania uitgesteld naar begin juli

De nieuwe Trackmania is uitgesteld naar 1 juli.

Het spel, dat begin dit jaar werd onthuld, zou eerst op 5 mei uitkomen, maar Ubisoft Nadeo laat weten dat dit niet haalbaar is door de transitie van op kantoor werken naar thuis werken in verband met het coronavirus.

Trackmania is een remake van Trackmana Nations. Volgens de ontwikkelaar moet het spel "makkelijk te leren, maar moeilijk te beheersen gameplay bieden met een fris uiterlijk en een creatieve insteek".

De game krijgt een campagne gebaseerd op seizoenen, alsmede een dagelijkse trackselectie. Natuurlijk kunnen spelers hun eigen tracks maken en delen. Daarbij moet de game de franchise nog populairder maken in de e-sport-scene, dankzij in-game competities en internationale open leagues. Het spel is vooralsnog alleen voor pc aangekondigd.

Ubisoft bracht tevens een nieuwe trailer van de game uit, die hieronder is te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oh wauw; had geen idee dat er een nieuw deel kwam. De eerste is briljant; zo simpel om te spelen maar zo tricky om te masteren. Alles moet altijd perfect.. mega verslavend

0
test

@kleinekoosjer Ik weet nog dat ik soms 4 uur bezig was om naar een bepaalde tijd te jagen. Is ook een vrij consistent spel dus je ziet jezelf beter worden en het gaat niet vaak mis door allerlei random grappen/bugs.

0
test

Sinds kort TM turbo allerlei tracks aan het trackmasteren... Toch vind ik black series zo moeilijk dat ik er eigenlijk geen plezier meer aan beleef. Maar wel een geniaal spel... De eerdere trackmania games heb ik nooit gespeeld, wist niet van het bestaan af destijds. Maar ik denk dat ik deze wel degelijk weer ga halen, al denk ik dat ik het vooral voor de campaign doe.

0

Aanbevolen voor jou