Toys For Bob hint mogelijk naar Spyro-content in 2023

Toys For Bob hint mogelijk naar Spyro-content in 2023

Crash Bandicoot- en Spyro-ontwikkelaar Toys For Bob lijkt via Twitter nieuwe Spyro-content te teasen.

Via het officiële Twitter-account van de ontwikkelaar wordt een moodboard voor 2023 gedeeld. Daarop zijn projecten te zien waar de studio aan werkt. Naast plaatjes die refereren naar Crash Team Rumble en Call of Duty is er linksboven in de hoek een Spyro-plaatje te zien. Spyro the Dragon bestaat dit jaar 25 jaar en het lijkt erop dat dat gevierd gaat worden. Het is nog onduidelijk op welke manier.

Mogelijk maakt Spyro zijn opwachting in Crash Team Rumble, de game die Toys for Bob in 2023 uitbrengt. In die game moeten spelers proberen Wump-fruit naar een speciale zone te vervoeren terwijl ze ook aanvallen van het andere team moeten tegenhouden. Personages hebben speciale krachten die ze kunnen gebruiken ter verdediging of voor de aanval. Crash Team Rumble moet ergens in 2023 uitkomen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

De eerste Spyro-game kwam in 1998 uit op de eerste PlayStation. Daarna volgden nog twee games. Spyro Reignited Trilogy kwam in 2019 uit en geeft een nieuw likje verf aan de drie platformers. De collectie verscheen voor PlayStation 4, Nintendo Switch, pc en Xbox One. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nooit verkeerd, maar ja, Toys for Bob valt onder Activision, en als de deal doorgaat, dan vallen ze (by extension) onder Microsoft. De kans dat ie dus op Playstation uit gaat komen wordt steeds kleiner. Maar misschien dat er al een contract met Sony is getekend, who knows. We zien het wel.

0
test

@RoyVG Al deze verschuivingen van leuke developers is de reden dat ik blij ben met mijn Steam Deck, zo kan ik teminste Xbox (/PC) exclusives toch nog spelen. Zo ben ik nu eindelijk aan het genieten van Rogue Legacy 2.

0

Aanbevolen voor jou