Toy Story 3 maakt gebruik van PlayStation Move | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De bewegingsgevoelige controller kan in de game gebruikt worden om "downloadbare minigames die specifiek ontwikkeld zijn voor de motion controller" te spelen. PlayStation Move kan niet gebruikt worden in de hoofdmodus van de game of de Toy Box-modus, waarin spelers zelf opdrachten en omgevingen kunnen verzinnen.

Hoewel Toy Story 3 op 16 juni uitkomt, is het nog niet bekend of de downloadbare minigames meteen bij de lancering van de game beschikbaar zijn of later worden uitgebracht. Wel is bekend dat de minigames gratis te downloaden zijn vanaf de PlayStation Store.

Toy Story 3

Toy Story 3 is in ontwikkeling bij Avalanche Softwre. De game wordt uitgebracht door Disney Interactive en verschijnt tevens op de Wii, Xbox 360, Nintendo DS, PlayStation Portable en PC.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou