Total War: Warhammer komende week gratis op Epic Games Store

Total War: Warhammer komende week gratis op Epic Games Store

Vanaf aanstaande donderdag kunnen mensen via Epic Games Store gratis Total War: Warhammer claimen.

De game is vanaf dan tot en met 6 april gratis te claimen via de digitale winkel. Het is het eerste deel in de Total War: Warhammer-trilogie, ontwikkeld door Creative Assembly. 

De game, afkomstig uit 2016, werd beloond met een 9 op Gamer.nl: "Total War: Warhammer doet bijna alles perfect. Een uitzonderlijk hoge productiewaarde laat de Warhammer-wereld er prachtig uitzien en evenzogoed klinken. De balans is ondanks de introductie van magie en de grote rol van Lords piekfijn in orde en de game loopt als een zonnetje. Total War: Warhammer is een totale overwinning van vier facties die stuk voor stuk anders spelen en je urenlang vermaken."

Vanaf aanstaande donderdag tot en met 6 april is ook City of Brass gratis te claimen via de Epic Games Store. Dit is een first-person actie-adventure ontwikkeld door mensen die aan de BioShock-games hebben gewerkt. Op dit moment is Demon's Tilt nog gratis te claimen via de Epic Games Store.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit is volgens mij al de 3e keer dat city of brass gratis is :P Op een gegeven moment moet Epic toch roeleren omdat de game lijst zo kort is.

0

Leuk, ik zat al te denken om Warhammer 3 te proberen wat ik gelukkig om gampass kon doen. Ik vind het leuke en mooie games maar misschien tocn niet helemaal mijn ding achteraf. Ik las wel dat de studio erachter de eerste Warhammer weer qua prijs omhoog heeft gegooid net zoals het 2de deel waarschijnlijk omdat ze weten dat veel fans de Immortal Empires map willen spelen waarbij je een soort van alle content van de trilogie samenvoegt op een veel grotere map wat ik een slechte zaak vind. De basegames zijn een normale prijs alleen alle extra races en veelal leuke dlc is duur. Bij mekaar als je alles uit de trilogie wilt hebben loop je zo tegen de 400-600 of misschien wel 800 euro aan afhankelijk waar je het koopt. En dan nu weer een jaren oude basegame gewoon naar launchprijs brengen is slim qua financieel oogpunt maar inhalig naar je playerbase.

0

Aanbevolen voor jou