Total War: Three Kingdoms-team gaat game in dezelfde setting maken

Total War: Three Kingdoms-team gaat game in dezelfde setting maken

Het team binnen Creative Assembly dat Total War: Three Kingdoms heeft gemaakt, gaat aan een volgende game in de franchise werken.

Dat heeft men aangekondigd in een video. Deze volgende game zou wederom gebaseerd zijn op Romance of the Three Kingdoms, een boek dat ook ter inspiratie stond voor Total War: Three Kingdoms.

Een van de meest populaire aspecten van Three Kingdoms is de variatie in personages. Volgens de ontwikkelaar moet die variatie in personages en hun unieke verhaallijnen nog meer de focus van het vervolg worden. "Daarmee pakken we de kern van wat Total War: Three Kingdoms zo speciaal maakte, en bouwen we dat verder uit."

Gisteren is patch 1.7.1 voor Total War: Three Kingdoms verschenen, waarmee diverse problemen en bugs worden opgelost. Ook zijn Mount Song en de Hulao-pass naar de historisch correcte locaties verplaatst. Het Three Kingdoms-team is nu helemaal klaar met extra content voor het spel maken.

Total War: Three Kingdoms speelt zich af in 190 na Christus in China. Zoals de titel al aangeeft was dit de periode van drie koninkrijken. Er waren drie koningen die bloedbad na bloedbad aanrichtten. De game is voor pc beschikbaar.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Het was niet echt mijn type Total War, wat normaal lijkt te zijn met het team achter Attila, maar het blijft wel zonde als ze toch iets anders hadden beloofd. https://old.reddit.com/r/totalwar/comments/nm89kl/we_have_completed_our_content_for_total_war_three/ Wat ik vreemder vind is het gepraat over 'We zullen trouwer aan de boeken zijn' dat rond zweeft terwijl het al meer boek dan historisch was

0

Aanbevolen voor jou