Goed nieuws voor de voetbalmanagementgame-fans (wat een woord) onder ons: er komt een nieuwe Total Club Manager aan, de 2004 versie. Deze versie kent natuurlijk weer de nodige verbeteringen tegenover editie 2003, zo kun je nu als coach aan de slag in één van de maar liefst 50 voetbalcompetities. Ook zitten er in het spel maar liefst 30.000 écht bestaande spelers in het spel, samen met 25.000 jeugdspelers. Want jeugdspelers gaan een grote rol spelen in Total Club Manager 2004. Naarmate je een paar jaar bezig bent in de game, zal je jeugdspelers nodig gaan hebben omdat helden van weleer hun carriere beëindigen.

Een ander leuk punt in Total Club Manager 2004 is de link met FIFA 2004. Hoe dit allemaal precies gaat werken is nog niet bekend, maar onder de naam "FIFA Fusion" zal het mogelijk zijn om deze twee games aan elkaar te koppelen om zo een extra dimensie te geven aan beide games.

Voor meer info en nieuwe screenies klik je hier. Total Club Manager 2004 moet nog voor het eind van dit jaar in de schappen liggen voor de Personal Computer.