Nieuws
Torment Tides of Numenera

Torment: Tides of Numenera vandaag beschikbaar voor backers

Als early access-titel

Geschreven door Aida . op

De mensen die Torment: Tides of Numenera hebben gesteund via Kickstarter, krijgen vandaag vroegtijdige toegang tot de game. Dit laat de baas van Inxile, Brian Fargo, weten op Twitter. 

Het spel komt op 26 januari voor iedereen beschikbaar als early access-titel. Torment: Tides of Numenera wordt gezien als de spirituele opvolger van Planescape: Torment. Eerder werd bekend dat de componist van de muziek in Fallout en Fallout 2, de muziek componeert van Torment: Tides of Numenera.

Torment: Tides of Numenera is een rpg waarin het verhaal en de interactie tussen de personages en de wereld centraal staat. De game werd gefinancierd middels een Kickstarter-campagne in 2013. Het Kickstarter-doel werd binnen zes uur behaald en haalde in totaal een bedrag van ruim 4 miljoen dollar op.

Bron: null

Dit artikel delen:

Lees meer

Word de koning van het Stenen Tijdperk in Far Cry Primal Eerste gameplay van Puzzle and Dragons X
2

Reacties op: Torment: Tides of Numenera vandaag beschikbaar voor backers

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  geert1

  • 21 januari 2016 11:44
  Mooi om te zien dat het spel de voltooiing nadert. Ik ga 'm zelf pas spelen wanneer de retailversie uit is, maar ik hoop dat deze vroege toegang helpt in het verbeteren en afwerken van het spel. Ik ben erg benieuwd hoe dit spel zal worden in vergelijking met Pillars of Eternity, Wasteland 2, de originele Torment en andere games van z'n soort.

  Trouwens, niet alle backers van het project krijgen toegang tot deze beta. Het geldt alleen voor wie beta-toegang heeft toegevoegd als beloning via KS.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Mrhotshot85

  • 21 januari 2016 12:27
  @geert1 Ik sluit me hierbij aan. Ben een fan van dit genre maar merk toch dat bepaalde dingen in de ene game goed zijn uitgewerkt en het andere weer niet. Ga deze zeker in de gaten houden maar of hij ook daadwerkelijk in huis gehaald gaat worden weet ik nog niet.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.