Nieuws

Torchlight-ontwikkelaars brengen nieuwe game Hob eind september uit

Overgoten met een Ico-sausje

Geschreven door Bart Vermeulen op
Runic Games heeft de releasedatum van hun nieuwe action-adventure game Hob bekendgemaakt. De game zal vanaf 26 september verkrijgbaar zijn.

De makers van Torchlight 1 en Torchlight 2 hebben de releasedatum voor Hob bekendgemaakt via onderstaande trailer. Hierin worden enkele aspecten van de gameplay getoond. Het spel heeft na lange tijd een releasedatum, nadat het aanvankelijk gepland stond voor 2016.

In Hob gebruikt het hoofdpersonage een mechanische arm, die gebruikt wordt voor het bereiken van platforms, het oplossen van puzzels en gevechten. De trailer demonstreert een aantal voorbeelden hiervan.

Runic Games beweerde eerder dat Hob geïnspireerd is door games als Ico en Shadow of the Colossus. Net als in die games wordt de speler in de wereld van Hob gegooid zonder enige informatie en zijn er geen dialogen aanwezig.

Hob wordt uitgebracht op pc en PS4 en zal 19,99 euro kosten. Op beide platforms kunnen gebruikers de game alvast aanschaffen met 10% korting. PS Plus-bezitters krijgen zelfs 20% korting op een pre-order in de PlayStation Store.

Dit artikel delen:

Lees meer

De beste gamedeals van de week Lone Echo
0

Reacties op: Torchlight-ontwikkelaars brengen nieuwe game Hob eind september uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.