Torchlight-ontwikkelaars brengen nieuwe game Hob eind september uit | Gamer.nl

Torchlight-ontwikkelaars brengen nieuwe game Hob eind september uit | Gamer.nl

Runic Games heeft de releasedatum van hun nieuwe action-adventure game Hob bekendgemaakt. De game zal vanaf 26 september verkrijgbaar zijn.

De makers van Torchlight 1 en Torchlight 2 hebben de releasedatum voor Hob bekendgemaakt via onderstaande trailer. Hierin worden enkele aspecten van de gameplay getoond. Het spel heeft na lange tijd een releasedatum, nadat het aanvankelijk gepland stond voor 2016.

In Hob gebruikt het hoofdpersonage een mechanische arm, die gebruikt wordt voor het bereiken van platforms, het oplo en van puzzels en gevechten. De trailer demonstreert een aantal voorbeelden hiervan.

Runic Games beweerde eerder dat Hob geïnspireerd is door games als Ico en Shadow of the Colo us. Net als in die games wordt de speler in de wereld van Hob gegooid zonder enige informatie en zijn er geen dialogen aanwezig.

Hob wordt uitgebracht op pc en PS4 en zal 19,99 euro kosten. Op beide platforms kunnen gebruikers de game alvast aanschaffen met 10% korting. PS Plus-bezitters krijgen zelfs 20% korting op een pre-order in de PlayStation Store.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou