Torbjörn en Bastion vanaf volgende week weer beschikbaar in Overwatch 2

Torbjörn en Bastion vanaf volgende week weer beschikbaar in Overwatch 2

Vanwege een bug besloot Blizzard om het personage Bastion onbeschikbaar te maken in Overwatch 2, maar hij en ook Torbjörn keren op 25 oktober terug.

Blizzard besloot op 10 oktober om Bastion uit de multiplayer van Overwatch 2 te halen vanwege een bug. Door die bug konden spelers de ultimate ability, een mortieraanval, oneindig blijven gebruiken. Ook Torbjörn werd grotendeels onbeschikbaar gemaakt, maar spelers konden nog wel met hem spelen via Quick Play.

Naast personages werd er ook een map offline gehaald, namelijk Junkertown. Dit vanwege een bug die de grafische prestaties van de game beïnvloedde. Ruim twee weken later keren zowel de map als de twee personages weer terug, zo maakt Jon Spector, Overwatch’ Commercial Leader en vicepresident bij Blizzard, bekend via Twitter.

Bastion zou na “een korte trip naar de werkplaats” weer terugkeren, maar het leek al langer te gaan duren dan dat. Het personage werd namelijk volledig uit de game gehaald: spelers konden niet met hem spelen in de training-modus of tegen bots, en zijn cosmetische spullen waren niet meer te bekijken in het hoofdmenu. Bastion werd volledig uit de in-game personagelijst gehaald, maar keert dus op 25 oktober terug. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou