Nieuws
Overwatch Chinees Nieuwjaar Bastion

Torbjörn en Bastion vanaf volgende week weer beschikbaar in Overwatch 2

Na twee weken onbeschikbaar te zijn

Geschreven door Marvin Toepoel op
Vanwege een bug besloot Blizzard om het personage Bastion onbeschikbaar te maken in Overwatch 2, maar hij en ook Torbjörn keren op 25 oktober terug.

Blizzard besloot op 10 oktober om Bastion uit de multiplayer van Overwatch 2 te halen vanwege een bug. Door die bug konden spelers de ultimate ability, een mortieraanval, oneindig blijven gebruiken. Ook Torbjörn werd grotendeels onbeschikbaar gemaakt, maar spelers konden nog wel met hem spelen via Quick Play.

Naast personages werd er ook een map offline gehaald, namelijk Junkertown. Dit vanwege een bug die de grafische prestaties van de game beïnvloedde. Ruim twee weken later keren zowel de map als de twee personages weer terug, zo maakt Jon Spector, Overwatch’ Commercial Leader en vicepresident bij Blizzard, bekend via Twitter.

Bastion zou na “een korte trip naar de werkplaats” weer terugkeren, maar het leek al langer te gaan duren dan dat. Het personage werd namelijk volledig uit de game gehaald: spelers konden niet met hem spelen in de training-modus of tegen bots, en zijn cosmetische spullen waren niet meer te bekijken in het hoofdmenu. Bastion werd volledig uit de in-game personagelijst gehaald, maar keert dus op 25 oktober terug. 

Bron: Jon Spector (Twitter)

Dit artikel delen:

Lees meer

Deadpool start campagne om in Marvel’s Midnight Suns te komen Een overzicht van Halo Infinites gratis Winter Update
0

Reacties op: Torbjörn en Bastion vanaf volgende week weer beschikbaar in Overwatch 2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.