Top Gear's Jeremy Clarkson in Forza Motorsport 4 | Gamer.nl

Top Gear's Jeremy Clarkson in Forza Motorsport 4 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Clarkson zal commentaar geven op verschillende auto’s in de racesimulator. Volgens InsideGamer doet hij dit met zijn typerende ongezouten mening en humor. Zijn commentaar is te beluisteren in de garage van het spel. Ook zullen er bepaalde uitdagingen in de game zitten die verbonden zijn met Top Gear, hierover zal ontwikkelaar Turn10 later echter meer details vrijgeven.

Het is niet de eerste keer dat Top Gear zijn naam verbindt aan een game. Forza Motorsports grootste concurrent, de PlayStation 3-game Gran Turismo 5, kende ook al een samenwerking met de serie. Zo zit het bekende testcircuit uit de populaire Britse serie in die game verwerkt. In Gran Turismo 5: Prologue was het bovendien mogelijk om afleveringen van Top Gear te bekijken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou