Top 30 bestverkochte spellen Japan bestond afgelopen week louter uit Switch-games

Top 30 bestverkochte spellen Japan bestond afgelopen week louter uit Switch-games

De top 30 van bestverkochte games in Japan bestond afgelopen week geheel uit Nintendo Switch-spellen.

Het gaat om de week van 2 tot en met 8 augustus. De verkoopcijfers tonen dat de bovenste dertig games in de lijst, allen Switch-spellen zijn. 

Het is voor het eerst sinds 1988 dat alle games in de top 30 van Japan uit spellen bestaan die op één platform beschikbaar zijn. Toen ging het om dertig games die allen voor de NES waren uitgekomen.

In een topic op gameforum ResetEra valt de complete top 30 te zien. Op de eerste plaats staat de fysieke editie van Minecraft voor de Switch, gevolgd door The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, Crayon Shin-chan, Mario Kart 8 Deluxe en Ring Fit Adventure.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kanonnen!

0
test

En maar klagen dat de switch underpowered is en niet voldoet. Het is gewoon een verkoopkanon. Ondanks de "gebreken". En de oled gaat er nog een schepje bovenop doen, wacht maar af. Microsoft en Sony kunnen hun consoles niet voldoende produceren, maar Nintendo verkoopt meer dan die twee samen met hun 4 jaar oude product. Klasse hoor. Het lijkt erop dat ze straks hun DS record nog kunnen gaan verbeteren.

0
test

@Chinco De switch is ook underpowered, maar buiten dat is het gewoon echt een top ding met top games. Volkomen terecht dat ie het zo goed doet. Zelfs nu ik een PS5 heb, speel ik nog steeds meer op de Switch dan daarop. Bij de ps4 was het niet anders. Die handheldfunctie is daarbij natuurlijk wel goud.

0
test

@Luigi1985 zeker. Veel visual novels, RPG's, Indies, ports. Echt een gigantische bibliotheek van games. Ongekend divers, wmb. Ik heb net mijn PS5 aan een collega verkocht. Niets op te doen wat mij interesseert. Kan beter een PS4 kopen, daar is nog een wereld aan games die ik nog niet gespeeld heb. En met remote play op mijn Vita is er ook handheld gaming. Nee, dat heeft Nintendo echt goed gedaan, handheld en console combineren. Nu nog een manier om 10+ tflops eruit te persen in docked mode. Kan best met een goede externe videokaart in de dock.

0

Aanbevolen voor jou