Tony Hawk werkt niet meer met Activision | Gamer.nl

Tony Hawk werkt niet meer met Activision | Gamer.nl

Tony Hawk heeft bevestigd dat hij niet meer samenwerkt met Activision rondom de Tony Hawk's Pro Skater-serie.

De franchise heeft niet veel meer van zich laten horen sinds 2015 en de release van de uitermate teleurstellende Tony Hawk's Pro Skater 5. Tony Hawk heeft zelf in een tweet gereageerd op zijn fans die vragen om een remaster .

De originele ontwikkelaar, Neversoft van het spel ging in 2014 failliet en verbrandde daarbij ritueel hun logo. Vervanging Robomodo maakte in 2015 Tony Hawk's Pro Skater 5, maar werd niet goed ontvangen. Arthur gaf de game bij ons een 2.5. Zoals Arthur zegt: "Levels zijn leeg, personages levenloos, details ver te zoeken. Maps lijken concepten, geen voltooide skateparken."

Tony Hawk heeft vorig jaar in een interview gehint dat hij met een ander bedrijf werkt aan een game. Hierin zij hij dat hij nog geen contracten had ondertekend en dat hij meer zal weten na een paar maanden. Dit is inmiddels al een jaar geleden. Het is niet duidelijk of er ooit nog iets van deze samenwerking naar voren komt.

Laatst kwamen er nog geruchten over Skate 4 naar voren, omdat onder andere een pagina online werd geplaatst door een Zweedse webwinkel.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou