Idee voor Uncharted-film ontstaan tijdens opnames Spider-Man

Idee voor Uncharted-film ontstaan tijdens opnames Spider-Man

Acteur Tom Holland kreeg het idee voor een verfilming van Uncharted tijdens de opnames van Spider-Man: Homecoming.

Dat liet Holland weten tijdens Sony's CES 2022-presentatie. "Een van de voordelen van aan (de Spider-Man-films) werken is dat ze door Sony worden gemaakt. En een van de voordelen daarvan is PlayStation. Alle trailers van acteurs hadden de beste televisies en de laatste PlayStations staan, en een van de games die ze mij gaven was Uncharted."

Holland laat weten dat hij tijdens de rustmomenten tussen het filmen door de Uncharted-games speelde. Vervolgens had hij een gesprek met Tom Rothman, de voorzitter van Sony Pictures Motion Picture Group, over de mogelijkheid om Uncharted te verfilmen.

Overigens liep Holland daarvoor al met een idee rond voor een film over een jonge James Bond, zo vertelt hij in een recent nummer van het tijdschrift Total Film. Volgens hem werkte zijn pitch daarvoor niet echt, maar was een Uncharted-film de perfecte vervanging.

De Uncharted-film verschijnt op 18 februari 2022 in de bioscoop. De film draait om de schat van Ferdinand Magellaan, een Portugese wereldreiziger. De film wordt gemaakt door Colombia Pictures, in samenwerking met Sony Pictures Entertainment, PlayStation Productions en game-ontwikkelaar Naughty Dog. Tom Holland speelt Nathan Drake en Mark Wahlberg speelt Victor Sullivan. Gisteren verscheen er een nieuwe trailer.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ugh, begin nu ineens echt een hekel aan die gladjanus te krijgen. Nu doet hij alsof hij degene is die er voor gezorgd heeft dat uncharted gemaakt werd, terwijl dat de film al lang geleden in development was. Vind zijn Spiderman sowieso al niet echt denderend, maar dat ligt niet zozeer aan hem maar aan de makers, techno spiderman is gewoon bagger, spiderman hoort gewoon puur alleen zijn eigen krachten en spandex pakje te hebben niet een ironman achtige suit.

0
test

@SuperDre Ik vindt Tom Holland sowieso al niks haha.

0
test

@SuperDre Ik lees de nieuwe Total Film, een Engels film tijdschrift en het lijkt alsof het gamer.nl artikel verwarring schept. Wat Holland bedoelt is dat hij het idee kreeg om van Uncharted meer een origin story te maken met een jongere Drake, en die inspiratie kwam omwille van het 'young James Bond' concept dat niet aansloeg bij de studio. En remember, normaal zou Drake een veel oudere versie zijn gespeeld door Wahlberg.

0
test

@Fordon_Greeman Het nieuwtje is voornamelijk gebaseerd op wat Holland zei tijdens de CES-presentatie van Sony, niet het Total Film-artikel. Het ontstaan ivm met James Bond komt wel uit het Total Film-artikel, zoals in dit nieuwtje ook wordt aangeduid.

0
test

@Fordon_Greeman wahlberg zou helemaal geen oudere drake hebben gespeeld.

0
test

Ik blijf voorzichtig hoopvol maar als er iets erger is dan Tom Holland als Nathan Drake dan wel zijn idee om een jonge James Bond te pitchen.

0
test

@Fordon_Greeman juist ja, moet er niet aan denken, maar zou me niets verbazen als ze dat toch zouden doen, want dan kunnen ze in principe nog heel lang doorgaan met dezelfde acteur voordat die te oud wordt.

0

Aanbevolen voor jou