Nieuws
Tokyo Game Show

Tokyo Game Show keert voor het eerst in drie jaar terug met publiekelijk evenement

Geschreven door Marvin Toepoel op
De Tokyo Game Show, het grootste game-evenement van Japan, zal voor het eerst in drie jaar weer mensen toelaten.

Dat melden organisatoren CESA, Nikkei en Dentsu vandaag. Tokyo Game Show 2022 duurt vier dagen en vindt plaats van 15 september tot en met 18 september van dit jaar. Het evenement wordt op de traditionele locatie georganiseerd: evenementenhal Mukuhari Messe in Chiba City.

TGS 2022 is niet alleen toegankelijk voor pers en mensen uit het bedrijfsleven, ook normale bezoekers zijn welkom. Wel zal er een gelimiteerd aantal tickets verkocht worden vanwege het huidige coronabeleid in Japan. Ook mogen kinderen niet aanwezig zijn wegens “onduidelijke vaccinatie-omstandigheden bij jonge mensen”.

De afgelopen twee jaar was Tokyo Game Show voornamelijk een digitaal evenement, waarbij vorig jaar wel enkele Japanse journalisten en influencers een exclusief evenement mochten bijwonen achter gesloten deuren.

Het thema voor TGS 2022 is Nothing Stops Gaming. Delen van het evenement zullen weer live worden uitgezonden en “de meeste” presentaties zijn zowel in het Japans als het Engels te volgen. 

Bron: Gematsu

Dit artikel delen:

Lees meer

Samsung Galaxy Book Pro 2 is eerste laptop met Intel Arc-gpu Steam Deck-problemen Elden Ring moeten volgende week opgelost zijn door patch
0

Reacties op: Tokyo Game Show keert voor het eerst in drie jaar terug met publiekelijk evenement

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.