Muscle March is vanaf vandaag beschikbaar in de WiiWare winkel. De game kost 500 punten en draait hoofdzakelijk om bodybuilding. Het persbericht van Nintendo geeft aan dat er ook een 'ijsbeer in een zwembroek' in de game zit. Wat dit te maken heeft met bodybuilding is onduidelijk.

De DSiWare winkel heeft vijf nieuwe games beschikbaar. Te beginnen met Photo Dojo, een game die voor 200 punten beschikbaar is en waarbij de speler zichzelf moet fotograferen tijdens het uitvoeren van allerlei vechtbewegingen. Deze foto's worden gebruikt om tegen een computergestuurde vijand te vechten of tegen een vriend.

De tweede game die wordt toegevoegd is Flips: The Enchanted Woods, waarin de avonturen van personages Joe, Beth en Frannie worden gevolgd. Het spel is een interactieve versie van de roman van Enid Blyton. Deze game is downloadbaar voor 500 punten.

Libera Wing is een 'tower-defence' game, waarin het doel simpel maar uitdagend is: zorg ervoor dat de vijanden hun bestemmingen niet bereiken door ze met verdedigingstorens te bestoken. Libera Wing kost 800 punten.

De vierde game die wordt uigebracht heet Car Jack Streets, een actiegame met besturen van auto's en schieten als primaire bezigheden. De speler is de mafia veel geld verschuldigd en dient zich een weg naar de top van de criminele onderwereld te banen. Car Jack Streets is beschikbaar voor 800 punten.

Tenslotte is er Flashlight, die de DSi in een ware zaklamp omtovert. De zaklamp met S.O.S. functie kost 200 punten.