Nieuws
Monster Hunter Rise

Title Update 3 voor Monster Hunter Rise: Sunbreak verschijnt komende week

Inclusief wapens in de vorm van knuffelbare monsters

Geschreven door Michel Musters op
Op 24 november komt de gratis Title Update 3 uit voor Monster Hunter Rise: Sunbreak.

Er worden geen compleet nieuwe monsters toegevoegd met de update, maar sommige exemplaren krijgen wel een nieuwe vorm. Zo zijn Elder Dragons Kushala Daora en Teostra een stuk agressiever in hun Risen-vorm. Mensen met Master Rank 10 of hoger kunnen het ook opnemen tegen Chaotic Gore Magala. 

Verder kunnen spelers nieuwe wapens, armor en skills verwachten die alleen te maken zijn met materialen van bovengenoemde monsters. Ook zijn er nieuwe Anomaly Quests, hebben Anomaly Investigations een nieuwe cap van level 200 en wordt Qurious Crafting verbeterd. Followers zijn na de update ook te gebruiken buiten hun specifieke missies in allerlei andere Master Rank- en Anomaly-missies en Anomaly Investigations.

Na de update worden er ook nieuwe producten toegevoegd in de premium winkel. Zo kunnen er wapens in de vorm van knuffelmonsters worden gekocht. Er zijn er in totaal veertien om te verzamelen - ze kunnen los of in een bundel gekocht worden. In onderstaande trailer zijn veel van de toevoegingen uit de update te bekijken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Atari 50: The Anniversary Celebration nu verkrijgbaar Pokémon Scarlet en Violet-review met Bastiaan Vroegop - Bonuslevel 137
0

Reacties op: Title Update 3 voor Monster Hunter Rise: Sunbreak verschijnt komende week

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.