Bounty hunters spelen in games is vrij populair want in real-life heb je weinig kans om iemand neer te schieten zonder opgepakt te worden. Je speelt de vrouwelijke moordenaar genaamd Carmen Blake je bent geen mens maar bent afkomstig van een ras genaamd: The Kindred. Je krijgt de opdracht om een militaire dictator te vermoorden van een klein maar rijk eiland.

Nadat je neergeschoten bent bij je frontale aanval hang je nog net half levend aan de rand van een gebouw. Het huis van de "vriendelijke" dictator om precies te zijn. Er is geen weg terug dus maak je opdracht maar af..

Een aardig leuk verhaal, zoals je vaak merkt bij de laatste action games is er niet 1 persoon die je kan spelen. Daarom is er dit keer ook een metale vriendje genaamd Titan van de partij. Vandaag is er een nieuwe trailer uitgekomen van deze game waar SCI druk mee bezig is. Je ziet aardig wat ingame actie en het doet me zeer veel aan de titel MDK denken. Grote omgevingen, vreemde tegenstanders en snelle actie. De trailer die je bij FilePlanet kan halen is 25 mb groot en in Bink formaat te verkrijgen. Eerlijk gezegd was ik niet erg onder de indruk van deze titel, ze zijn er nu al bijna 3 jaar mee bezig en ze willen Titanium Angels uit gaan brengen begin 2002. Tegen die tijd zijn er genoeg andere leuke games om meer aandacht te krijgen dan Titanium Angels. Het kan natuurlijke altijd beter worden maar zoals het er nu voor staat is het niet fantastisch.