Het gaat om de spelmodi AT, TDM, CTF, LTS, HP en VM. Volgens een gebruiker van Reddit staan de afkortingen waarschijnlijk voor Attrition, Team Deathmatch, Capture the Flag, Last Titan Standing, Hardpoint Capture en Variety Mode. Verder wordt Campaign Multiplayer als apart speltype genoemd.

De veertien maps zijn volgens de lijst Angel City, Fracture, Colony, Relic, Airbase, Boneyard, Corporate, Outpost 207, Lagoon, Rise, Smugglers Cove, Overlook, Nexus, O2 en Training Grounds.  

De lijst noemt verder 32 wapens en 21 perks die waarschijnlijk in het volledige spel aanwezig zijn. Het staat echter niet vast dat de genoemde inhoud daadwerkelijk in de shooter zit, omdat het kan dat onderdelen van het spel in een later stadium van de ontwikkeling zijn geschrapt. Zo staat er een vermelding van Steam in, terwijl voor TitanFall het distributieplatform van EA, Origin, vereist is.

TitanFall, de nieuwe shooter van de makers van Call of Duty, verschijnt op 13 maart voor de Xbox One en pc. De Xbox 360-versie ligt 27 maart in de winkels.