Nieuws

Titanfall: Assault voor iOS en Android aangekondigd

Wordt ontwikkeld door Respawn en Particle City

Geschreven door Brian Artiles Govita op
Respawn Entertainment heeft Titanfall: Assault aangekondigd voor mobiele platformen. De game wordt in samenwerking met Particle City ontwikkeld.

Titanfall: Assault wordt omschreven als een snelle real-time strategiegame waarin spelers het tegen elkaar opnemen met legers van pilots en titans. De multiplayer bestaat volledig uit PvP-actie waarbij spelers verschillende doelstellingen proberen te behalen.

De game speelt zich af tijdens de 'Frontier War' en bevat verschillende maps uit dit tijdperk. Spelers kunnen pilots en titans verzamelen, upgraden en hieruit een team samenstellen. Net als de first-person shooters kunnen Burn Cards ingezet worden als ondersteuning.

Titanfall: Assault is de tweede mobiele game in de Titanfall-reeks die is aangekondigd. In 2016 werd Titanfall: Frontline aangekondigd, maar deze werd een aantal maanden later geannuleerd. Overigens hebben uitgever Nexon en Respawn Entertainment een samenwerkingscontract getekend voor meerdere games.

Titanfall: Assault heeft nog geen releasedatum. GeĆÆnteresseerden kunnen zich alvast inschrijven via de officiĆ«le website om als eerste te kunnen spelen.

Bron: Polygon

Dit artikel delen:

Lees meer

The Division dit weekend gratis speelbaar op consoles en pc Sony bevestigt E3-persconferentie voor maandag 12 juni
0

Reacties op: Titanfall: Assault voor iOS en Android aangekondigd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.