Tiny Tina's Wonderlands verschijnt vandaag op Steam

Tiny Tina's Wonderlands verschijnt vandaag op Steam

In de loop van vandaag moet Tiny Tina's Wonderlands op Steam verkrijgbaar komen.

Het was al bekend dat het spel ook naar Steam zou komen, maar inmiddels is aangekondigd dat vandaag de releasedatum is. Zowel een standaard editie als Chaotic Great-editie komen beschikbaar. Laatstgenoemde is inclusief de seizoenspas van de game. Vandaag komt ook uitbreiding The Molten Mirrors uit, waarin onder andere nieuwe vijanden zitten.

Tiny Tina's Wonderlands verscheen op 25 maart op Epic Games Store, alsmede op PlayStation- en Xbox-consoles. De game laat spelers hun eigen helden maken en aanpassen en zoals in de Borderlands-games op zoek naar loot gaan. Men neemt het op tegen de gevaarlijke Dragon Lord en vele andere monsters in een fantasievol vormgegeven spelwereld. Tiny Tina creëert deze spelwereld en verandert de regels constant. De game bevat een coöperatief speelbare campagne voor maximaal vier spelers.

Gamer.nl gaf een 7 aan de game: "Laat je niet misleiden door het fantasierijke jasje: Tiny Tina’s Wonderlands is simpelweg meer Borderlands. Daar is op zich niets mis mee, maar we hadden op wat meer verwondering gehoopt. De game is regelmatig hilarisch, maar herhalende gevechten verpesten soms de pret."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hm nice. "With special launch price". Ik ben benieuwd, want de game is helaas geen volprijs waard. Zelfs de grootste Borderlands die hards zoals Killersix en Joltzdude knappen af op de game. "Leuk, maar niet voor de lange termijn en wederom verpest dankzij toevoegen van teveel extra character en difficulty levels waardoor alles in onbalans raakte". Een fenomeen wat Borderlands 2 en 3 voorheen ook al raakte, Gearbox kan het niet laten om twee stappen te ver te gaan.

0

Aanbevolen voor jou