Tiny Tina's Wonderlands kan wat Gearbox betreft een franchise worden

Tiny Tina's Wonderlands kan wat Gearbox betreft een franchise worden

Als het aan Gearbox ligt groeit Tiny Tina's Wonderlands uit tot een complete franchise.

Dat meldde Randy Pitchford, de CEO van Gearbox Entertainment, tijdens een evenement van Embracer Group, het huidige moederbedrijf van Gearbox (via VGC).

"Gearbox heeft dit jaar een grote overwinning behaald met de release van een nieuwe franchise, Tiny Tina's Wonderlands. De game overtrof al onze verwachtingen, zowel kritisch als commercieel." Hij vervolgt: "We hebben duidelijk een nieuwe franchise in handen en werken al aan toekomstige ervaringen."

Pitchford liet niet weten of hij het specifiek over dlc of vervolgen had, maar aangezien hij over een franchise praat, is het waarschijnlijk dat er plannen zijn om sowieso vervolgen te maken.

Tiny Tina's Wonderlands verscheen op 25 maart op Epic Games Store, alsmede op PlayStation- en Xbox-consoles, en kwam later dit jaar ook naar Steam. De game laat spelers hun eigen helden maken en aanpassen en zoals in de Borderlands-games op zoek naar loot gaan. Men neemt het op tegen de gevaarlijke Dragon Lord en vele andere monsters in een fantasievol vormgegeven spelwereld. Tiny Tina creëert deze spelwereld en verandert de regels constant. De game bevat een coöperatief speelbare campagne voor maximaal vier spelers.

Het spel scoorde een 7 op Gamer.nl: "Laat je niet misleiden door het fantasierijke jasje: Tiny Tina’s Wonderlands is simpelweg meer Borderlands. Daar is op zich niets mis mee, maar we hadden op wat meer verwondering gehoopt. De game is regelmatig hilarisch, maar herhalende gevechten verpesten soms de pret."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ze kijken dan ook naar de pure verkopen... natuurlijk zie je dollars want iedereen die Borderlands speelt heeft Wonderlands wel in huis gehaald. En had er wederom minder lang plezier van als de vorige games, een trend in de franchise. Als ze niets aan het gebrek aan end game content doen van Wonderlands dan vermoed ik dat Wonderlands 2 niet zo goed gaat verkopen, of in ieder geval niet voor de 80 euro die ze ervoor zullen willen gaan vragen DLC niet meegerekend. Ik vind Wonderlands ook meer een 30 euro game persoonlijk.

0

Aanbevolen voor jou