Nieuws

Time On Frog Island komt op 12 juli naar pc en consoles

Komt uit voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch

Geschreven door Marvin Toepoel op
De indiegame Time On Frog Island komt op 12 juli naar pc en consoles.

Dat maken ontwikkelaar Half Past Yellow en uitgever Merge Games bekend. In Time On Frog Island kruipen spelers in de huid van een aangespoelde kikker, die met alleen zijn trouwe plant een onbekend eiland verkent om uiteindelijk zijn boot te kunnen repareren. De inwoners van het eiland spreken niet dezelfde taal, en willen ook niet zomaar hun spullen opgeven. De speler zal met ze moeten ruilen om uiteindelijk de juiste dingen te bemachtigen.

De wereld van Time On Frog Island wordt omschreven als een “eiland sandbox”, waarop spelers zelf hun eigen pad moeten creëren. Het spel bevat puzzels en verborgen schatten, en spelers zullen moeten vissen, boeren en brouwen om het eiland veilig over te kunnen steken.

Er zitten allerlei spullen in het spel die niet alleen geruild dienen te worden. Zo kan de speler bepaalde spullen vasthouden om bijvoorbeeld sneller te rennen, hoger te springen of langzamer te vallen, wat van pas komt bij de puzzels.

Time On Frog Island komt op 12 juli uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch. 

Bron: Half Past Yellow

Dit artikel delen:

Lees meer

First-person horrorspel Luto aangekondigd Wanted: Dead komt ook naar PS4 en Xbox One
0

Reacties op: Time On Frog Island komt op 12 juli naar pc en consoles

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.