Nieuws
Time Machine VR

Time Machine VR volgende week naar Oculus Rift en HTC Vive

Vr-game is al beschikbaar in Early Access

Geschreven door Lucas May op

De virtual reality-game Time Machine VR is vanaf 19 mei officieel beschikbaar. In maart kondigde ontwikkelaar Minority Media, bekend van de avonturengame Papo & Yo, nog aan de titel in april uit te geven.

Time Machine VR is sinds augustus vorig jaar beschikbaar als Early Access-titel op Steam. In de tussentijd zijn er al verschillende updates voor de game verschenen. Nu wordt de vr-game officieel uitgebracht voor zowel Oculus Rift als HTC Vive.

Spelers krijgen te maken met monsters en futuristische tijdreistechnologie in Time Machine VR. Het verhaal draait om het vinden van een oplossing voor een plaag die de mensheid uitroeit. Spelers moeten terug naar de prehistorie om het DNA van de verschillende wezens te scannen om hiermee een medicijn op te sporen.

Op het moment van schrijven is Time Machine VR als Early Access-titel beschikbaar op Steam voor 19,99 euro. Zodra de game officieel uitkomt wordt de prijs met tien euro verhoogd.

Bron: Game Informer

Dit artikel delen:

Lees meer

Puzzel-platformer Four Sided Fantasy komt naar PlayStation 4 Kingdom Hearts 3 en Final Fantasy 7: Remake komen na maart 2017
0

Reacties op: Time Machine VR volgende week naar Oculus Rift en HTC Vive

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.