Tim Schafer onthult verhaaldetails Psychonauts 2 | Gamer.nl

Tim Schafer onthult verhaaldetails Psychonauts 2 | Gamer.nl

Tim Schafer heeft in een Reddit Ask Me Anything verhaaldetails voor Psychonauts 2 onthuld.

Schafer zegt in de AMA dat hij het idee voor een vervolg op Psychonauts al langere tijd in het hoofd had. “Het verhaal van Psychonauts 2 is iets wat ik al wilde doen toen Psychonauts werd uitgegeven. In de tu enjaren heb ik een document vol met ideeën bijgehouden, met nieuwe werelden en verhaalideeën.”

Volgens Schafer gaat Raz in Psychonauts 2 naar het Psychonauts hoofdkwartier, waar hij Sasha en Milla in hun natuurlijke habitat van internationale spionage ziet. “Hij komt alleen achter een aantal rare dingen over de organisatie. Terwijl Truman Zanotto vermist was, zijn er veranderingen aangebracht door zijn onderbevelhebber."

"De financiering voor traditionele psychisch onderzoek is gestopt en het geld wordt gebruikt voor onorthodoxe handelingen, zoals necromantie.” Raz’s familiegeschiedenis speelt hierin een grote rol en het is aan hem om het probleem te confronteren.

Een crowdfundingcampagne voor Psychonauts 2 kwam op 7 januari succesvol ten einde. De campagne haalde uiteindelijk ruim 3,6 miljoen dollar op. Een specifieke releasedatum voor Psychonauts 2 is nog niet bekend, maar het spel staat gepland voor 2018. De game moet uitkomen voor pc, Mac, Linux, PlayStation 4 en Xbox One. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou