Nieuws
Fortnite

Tijdelijke Fortnite-modus Impossible Escape onthuld

De modus is tot 25 mei 15:00 uur speelbaar

Geschreven door Michel Musters op
Epic Games heeft de tijdelijke Fortnite-modus Impossible Escape onthuld.

In de vandaag aangekondigde modus ontwaken spelers op een eiland met vijftien andere spelers. Op dit eiland dwalen er allerlei wilde dieren en gevaarlijke 'guardians' rond. Na zonsondergang kunnen ook nieuwe bedreigingen de kop op steken.

Spelers moeten elkaar zien te vinden en samen squads vormen om tijdig van het eiland af te raken. In de PvE-modus kunnen squads elkaar niet aanvallen, in de PvP-modus logischerwijs wel.

Afhankelijk van of er in PvE of PvP gespeeld wordt, bevat het eiland drie Choppas om mee te ontsnappen. Elke Choppa moet echter eerst gerepareerd worden, waar vier specifieke onderdelen voor nodig zijn die verstopt liggen op het eiland. Vervolgens moet de Choppa op tijd naar veiligheid worden gevolgen voordat de brandstof op raakt.

Door te winnen in de tijdelijke modus, ontgrendelen spelers de Escapist-paraplu en het Impossible Odds-laadscherm. Eerstgenoemde is te ontgrendelen in de PvP-modus, het laadscherm is te ongtrendelen via de PvE-modus.

Impossible Escape is tot 25 mei 15:00 uur Nederlandse tijd speelbaar.

Dit artikel delen:

Lees meer

Rambo voor Call of Duty: Warzone en Black Ops Cold War onthuld Grand Theft Auto 5 verschijnt op 11 november op PS5 en Xbox Series X en S
0

Reacties op: Tijdelijke Fortnite-modus Impossible Escape onthuld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.