Tien jaar geleden: Shenmue-serie verder op Xbox? | Gamer.nl

Tien jaar geleden: Shenmue-serie verder op Xbox? | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Shenmue-serie verder op Xbox?

Tien jaar geleden gingen we er nog gewoon van uit dat Shenmue nog een lang leven beschoren was. Ontwikkelaar Yu Suzuki laat weten dat hij de Xbox erg aantrekkelijk voor technisch geavanceerde titels vindt dankzij de harde schijf. Vervolgens concluderen diverse media hier uit dat toekomstige delen op de Xbox zullen verschijnen.

Deels hadden ze gelijk: Shenmue 2 was al aangekondigd voor de Dreamcast, maar verscheen uiteindelijk ook op de originele Xbox. Maar verdere delen bleven uit: op de Dreamcast, op de console, op alle consoles. Het verhaal van Ryo Hazuki blijft onafgemaakt en fans hebben nog weinig hoop op een conclusie. 'Dat wordt nog veel gamen met Ryo in de toekomst' concludeert Gamer.nl tien jaar geleden. Wat zaten we er naast...


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou