Tien jaar geleden: Nieuwe beelden van Super Smash Bros. Melee | Gamer.nl

Tien jaar geleden: Nieuwe beelden van Super Smash Bros. Melee | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Nieuwe screenshots van Super Smash Bros. Melee

Hoewel we de oorspronkelijke screenshots van de work in progre Super Smash Bros. Melee niet meer bij de hand hebben, berichtten we tien jaar geleden over deze nieuwe beelden. Er was nog maar één game in de serie verschenen. We schrijven dit nieuwtje echter niet specifiek om Super Smash Bros. Melee, maar om de opmerking die we in het nieuwtje maakten: we vonden het zo jammer dat een eerder verschenen screenshot met SEGA-mascotte Sonic er in niet echt bleek te zijn.

Sonic zat dus uiteindelijk ook niet in Melee. We moesten nog vijf jaar wachten, want toen was het wel zo ver: Sonic maakte zijn opwachting in het Wii-deel van de reeks, Super Smash Bros. Brawl. Het aankondigingsfilmpje staat nog in ons geheugen gegrift...


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou