THQ Nordic geeft Titan Quest en Jagged Alliance gratis weg op pc

THQ Nordic geeft Titan Quest en Jagged Alliance gratis weg op pc

THQ Nordic geeft twee gratis games weg op Steam: Titan Quest Anniversary Edition en Jagged Alliance 1: Gold Edition.

Beide games zijn tot 23 september gratis te claimen. Eenmaal geclaimd blijven de spellen voor altijd gratis speelbaar en opnieuw te installeren. 

De Anniversary Edition van Titan Quest bevat het oorspronkelijke spel, ondersteuning voor meer resoluties, mods en verbeterde multiplayerfunctionaliteiten. Ook zit er de Immortal Throne-uitbreiding bij inbegrepen. Het spel verscheen oorspronkelijk in 2006. Het spel kost normaliter 19,99 euro.

Jagged Alliance 1: Gold Edition bevat zowel de game als de spin-off Deadly Games. De spellen verschenen oorspronkelijk in 1995 en 1996, maar de Gold Edition maakt ze compatibel met moderne pc's. Beide spellen zijn tactische rpg's. Jagged Alliance kost normaal 9,99 euro.

THQ Nordic viert diens tienjarige bestaan. Het bedrijf werd in 2011 opgericht als Nordic Games en kocht in 2013 diverse IP's van het opgeheven THQ op. In 2016 werd het bedrijf hernoemd naar THQ Nordic. Vanavond om 21:00 uur Nederlandse tijd zendt het bedrijf een livestream uit waarin het nieuwe games aankondigt.

THQ Nordic

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd naar de Kingdoms Of Amalur: Reckoning, Fatesworn DLC.

0
test

Sjonge, net de 10yr showcase event gezien. Als je dat een event mag noemen. 10 Minuten met weinig spectaculair nieuws. En waarvoor ik keek werd nog geeneens benoemd. Titan quest 2, of kingdoms of amalur DLC. Nee, tegenvaller.

0

Aanbevolen voor jou