THQ Nordic brengt speelbare teaser van Gothic-remake uit

THQ Nordic brengt speelbare teaser van Gothic-remake uit

THQ Nordic heeft een speelbare teaser uitgebracht van een remake van de actie-rpg Gothic.

De speelbare teaser werd plotseling uitgebracht en is beschikbaar voor mensen die een game uit de Gothic-franchise hebben op Steam. THQ Nordic laat weten dat het van plan is om er een volledige game van te maken als genoeg mensen zich vermaken met de teaser. Vooralsnog zijn de reacties op Steam grotendeels positief.

In plaats van dat de gebruikelijke ontwikkelaar van Gothic-games, Piranha Bytes, achter de remake zit, werkt een klein team bij THQ Nordic Barcelona aan het spel. Mocht THQ Nordic een volledige remake willen maken, dan breidt de uitgever het team waarschijnlijk uit.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hmmm, heb zeker interesse, maar ik heb al mijn Gothic spellen hardcopy en niet op Steam. Ik heb een zwak voor de eerste twee delen, vooral de levendige spelwereld en de beloning/trots als je een nieuwe armor-set verdiend hebt (niet door grinden of upgraden, maar gewoon door quests te doen voor de juiste NPCs) zijn me bij gebleven. Ik start ze nog wel eens op en speel ze dan meestal ook weer uit. Deel 3 had een geweldige schaal (3 provincies, steden bevrijden van de orcs of juist de rebellen verdrijven voor de orcs), maar mistte diepte/uitwerking van alle steden/gebieden en ik voelde de ontwikkeling van mijn karakter veel minder. Helaas ging het daarna bergaf met de kwaliteit met Arcania, Risen en Deep Waters (die eerste 2 nog wel gespeeld, maar niet van genoten). Ik ga een skijken of ik aan deze remake kan komen.

0
test

@Nefarius voor Gothic 3 is er een community patch die behalve een hele hoop bugs, ook het character progression systeem sterk verbeterd.

0

Aanbevolen voor jou