This War of Mine-studio doneert winst aan Oekraïense Rode Kruis

This War of Mine-studio doneert winst aan Oekraïense Rode Kruis

11 Bit Studios, de ontwikkelaar van This War of Mine, doneert alle winst die deze week rondom de game wordt gemaakt aan het Oekraïense Rode Kruis.

Op Twitter uitte het bedrijf diens steun naar het land, dat sinds een paar dagen wordt binnengevallen door Russische troepen. 11 Bit Studios komt uit Polen, dat naast Oekraïne ligt.

"Als een Poolse gamestudio en de makers van de globaal erkende anti-oorlog-game This War of Mine - een game die het lijden en de miserie van burgers tijdens de oorlog behandelt - willen we een statement uitbrengen: we zijn tegen de Russische invasie van Oekraïne."

Sinds gisteren wordt zeven dagen lang alle winst die gemaakt wordt met This War of Mine en dlc, ongeacht op welk platform, gedoneerd naar een speciaal fonds. Dat fonds wordt over een week overgemaakt aan het Oekraïense Rode Kruis.

Een woordvoerder van GOG laat aan VGC weten dat het gedeelte van de winst rondom This War of Mine dat normaliter naar de webwinkel gaat, ook gedoneerd zal worden.

This War of Mine is verkrijgbaar op pc, Mac, Linux, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, iOS en Android.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vind dit een zeer goed initiatief en heb hem gisteren ook gekocht op de playstation, waar hij ook nog eens in de sale is, vanwege dit initiatief en niet eens voor het spel zelf, weet niet of ik het wat vindt maar ach

0

Geen idee hoe goed het rode kruis tegenwoordig is. Na een beetje googlen lijken ze voornamelijk alleen op korte termijn te werken, maar in dit geval helpt elk beetje wel, heb het maar gekocht. Welke kant je ook voor staat, het gaat hier om de burgers

0

Aanbevolen voor jou