The Wolf Among Us 2-livestream wordt morgen uitgezonden

The Wolf Among Us 2-livestream wordt morgen uitgezonden

Morgen wordt er een livestream uitgezonden waarbij een kijkje achter de schermen gegeven wordt bij de ontwikkeling van Telltale Games' The Wolf Among Us 2.

De livestream wordt morgen om 19:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden via

Watch on YouTube

en Twitch. De stream - die ook hieronder te zien is - moet ongeveer dertig minuten duren en bevat tevens een officiële trailer en in-game beelden. Geoff Keighley - de organisator en presentator van The Game Awards - presenteert de stream.

The Wolf Among Us is gebaseerd op de geprezen Fables-strips, waarin personages uit sprookjes naast mensen in de echte wereld leven. Het eerste seizoen viel bij veel spelers in de smaak. Het vervolg speelt zich ongeveer een halfjaar na de eerste game af en is sinds eind 2019 in productie. Telltale gebruikt tegenwoordig de Unreal Engine om spellen te ontwikkelen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Leuk op zich, ik vind het een boeiend universum. Ik hoop dat ze wel iets meer ... denkwerk weten te brengen in Wolf 2. De eerste was wel heel erg volg de broodkruimels. Leuke personages, aardig verhaal, mooi vormgegeven, maar niet heel erg uitdagend.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola vind ik dus ook, heb destijds erg genoten van het eerste deel.

0

Aanbevolen voor jou