Nieuws
The Witcher: Monster Slayer

The Witcher: Monster Slayer gaat volgend jaar offline

Na 31 januari 2023 kan de game niet meer gedownload worden

Geschreven door Michel Musters op
The Witcher: Monster Slayer gaat in de loop van 2023 offline.

Dat heeft CD Projekt Red aangekondigd. Eerder dit najaar liet de studio al weten zich vooral te gaan richten op pc- en consolegames en dat mobiele games voortaan vooral in samenwerking met externe studio's gemaakt zullen worden.

The Witcher: Monster Slayer is een free-to-play rpg voor iOS en Android die in juli 2021 uitkwam. Het spel maakt gebruik van augmented reality. De game krijgt geen belangrijke updates meer en wordt op 31 januari 2023 uit de Google Play Store en App Store gehaald. Op 30 juni gaat de game vervolgens offline en kan niemand het meer spelen.

De ontwikkelaar van het spel is Spokko. Het lijkt er op dat die studio wordt opgeheven en dat een onbekend aantal ontwikkelaars zich gaat aansluiten bij CD Projekt Red zelf om aan andere projecten te werken.

Eerder deze week liet CD Projekt Red ook weten dat Gwent: The Witcher Card Game na 2023 geen nieuwe content meer krijgt. Het bedrijf werkt aan diverse nieuwe games, zo heeft het eerder aangekondigd, waaronder een nieuwe The Witcher-trilogie, een remake van de eerste The Witcher en een vervolg op Cyberpunk 2077.

Dit artikel delen:

Lees meer

Diablo 4 verschijnt waarschijnlijk in juni 2023 Microsoft belooft Call of Duty tien jaar lang naar Nintendo-consoles te brengen
1

Reacties op: The Witcher: Monster Slayer gaat volgend jaar offline

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    ShadowKiller

    • 7 december 2022 19:45
    ik wist niet eens dat dit bestond

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.