The Witcher: Monster Slayer gaat volgend jaar offline

The Witcher: Monster Slayer gaat volgend jaar offline

The Witcher: Monster Slayer gaat in de loop van 2023 offline.

Dat heeft CD Projekt Red aangekondigd. Eerder dit najaar liet de studio al weten zich vooral te gaan richten op pc- en consolegames en dat mobiele games voortaan vooral in samenwerking met externe studio's gemaakt zullen worden.

The Witcher: Monster Slayer is een free-to-play rpg voor iOS en Android die in juli 2021 uitkwam. Het spel maakt gebruik van augmented reality. De game krijgt geen belangrijke updates meer en wordt op 31 januari 2023 uit de Google Play Store en App Store gehaald. Op 30 juni gaat de game vervolgens offline en kan niemand het meer spelen.

De ontwikkelaar van het spel is Spokko. Het lijkt er op dat die studio wordt opgeheven en dat een onbekend aantal ontwikkelaars zich gaat aansluiten bij CD Projekt Red zelf om aan andere projecten te werken.

Eerder deze week liet CD Projekt Red ook weten dat Gwent: The Witcher Card Game na 2023 geen nieuwe content meer krijgt. Het bedrijf werkt aan diverse nieuwe games, zo heeft het eerder aangekondigd, waaronder een nieuwe The Witcher-trilogie, een remake van de eerste The Witcher en een vervolg op Cyberpunk 2077.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ik wist niet eens dat dit bestond

0

Aanbevolen voor jou