De actievolle RPG The Witcher, van het Poolse CD Projekt, komt ook naar de PlayStation 3 en de Xbox 360. Op GameTrailers is namelijk vroegtijdig een filmpje geplaatst door een bezoeker, waarin een ontwikkelaar openbaart dat de studio druk bezig is om deze goed ontvangen RPG ook voor deze spelcomputers te ontwikkelen.

Er komt een nieuw, dynamischer vechtysteem en er worden veel nieuwe motion capture-animaties ingestopt. De game krijgt nog veel meer grafische verbeteringen en ook betere intelligentie van de tegenstanders. Bovendien wordt de Sixaxis-besturing geïncorporeerd in de game.

We wachten op een officiële bevestiging uit het kamp van CD Projekt. Lang zal dat waarschijnlijk niet duren. Check zolang het filmpje hier. Update: Atari en CD Projekt hebben aangekondigd dat The Witcher inderdaad naar de Xbox 360 en PS3 komt. Het spel staat in de planning voor de herfst van 2009. Tevens heeft de consoleversie een kleine naamsverandering ondergaan en gaat vanaf nu door het leven als The Witcher: Rise of the White Wolf. Nieuwe screenshots van de consoleversie vind je hier