Nieuws

The Witcher 3: Wild Hunt-patch voegt nieuwe zwaarden toe

Alleen beschikbaar voor pc-, PS5- en Xbox Series-versie

Geschreven door Michel Musters op
De vorige week uitgekomen nieuwe patch voor The Witcher 3: Wild Hunt heeft stilletjes twee nieuwe zwaarden aan de game toegevoegd.

Afgelopen week verscheen update 4.01 voor The Witcher 3 op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. De patch voerde allerlei verbeteringen door en poetste diverse bugs weg.

Spelers zijn er nu achter gekomen dat de update ook twee zwaarden heeft toegevoegd. Een wapensmid in Novigrad liet in de oorspronkelijke versie van de game weten dat hij "top notch swords" te koop had. Deze dialoog was uit de Complete Edition van de game gehaald, maar is nu weer teruggebracht.

Daarbij verkoopt de smid in kwestie nu twee nieuwe zwaarden, een Witcher's Steel Sword en Witcher's Silver Sword. Het ontwerp van deze zwaarden is gebaseerd op de zwaarden die Geralt in de in 2014 verschenen trailer van de game bij zich droeg. Beide zwaarden zijn van het Relic-niveau en zijn geschikt voor elk level.

Dit artikel delen:

Lees meer

Wild Hearts-dlc wordt gratis, geen microtransacties gepland Kirby’s Return to Dream Land Deluxe-trailer toont Merry Magoland
1

Reacties op: The Witcher 3: Wild Hunt-patch voegt nieuwe zwaarden toe

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Bteqq

    • 6 februari 2023 14:56
    Nice! Ben weer helemaal in de game sinds de PS5 upgrade.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.