Het team achter de The Tournament Mod 2003 mod voor, hoe kan het ook anders, Unreal Tournament 2003, heeft bekend gemaakt dat de mod morgen te downloaden zal zijn. Om precies 20:00 uur GMT (21:00 uur Nederlandse tijd) zullen de benodigde download servers opgewarmd klaar staan. Voorafgaand aan die heugelijke feit is de IRC launch party die iedereen kan bezoeken door mIRC te downloaden en het volgende linkje te bezoeken.

TTM2003 is geen complete aanpassing van UT2003, maar verbetert de gameplay op een aantal punten. Zo wordt de HUD uitgebreid, zijn 'hitsounds' (kogelinslagen in menselijk vlees) toegevoegd, zijn alle skins duidelijker uit elkaar te houden en de wapens aangepast. Al deze opties zijn aan en uit te zetten door de server admin, dus mocht er iets zijn wat niet naar wens is dan kan je altijd alternatieve servers zoeken.call a vote or to participate in current one

map change

ttm's special features

adrenaline combos enabling/disabling

IMPORTANT. Please, don't forget to restart map after voting changes any of server-side settings.

configure player-side settings;

FOV

no-shake-weapon. This option is player-side and if it's enabled, one's view isn't shaking when he shoots.

hitsounds on/off (remember, player can hear hitsounds only if they're enabled by server)

'draw enemy name' checkbox Verder is het mogelijk om te voten voor jouw favoriete server instellingen zoals op het screenshot te zien is. Alle andere features kun je bekijken op de officiele pagina.

Met dank aan [66th.Geert] voor het melden van dit nieuws.