The Stanley Parable: Ultra Deluxe komt op 27 april uit

The Stanley Parable: Ultra Deluxe komt op 27 april uit

The Stanley Parable: Ultra Deluxe verschijnt op 27 april, zo hebben ontwikkelaars Galactic Cafe en Crows Crows Crows aangekondigd.

De nieuwe versie van de geprezen indiegame zou eigenlijk al in 2019 verschijnen, maar werd diverse keren uitgesteld. Het spel verschijnt op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en Steam.

In The Stanley Parable speelt de speler als kantoormedewerker Stanley. in first-person-perspectief moet de speler verschillende taken uitvoeren in een kantoorgebouw die worden geïnstrueerd door de verhaalverteller. De speler heeft hierin de keuze om het pad te volgen dat wordt geadviseerd door de verteller of zijn eigen weg te kiezen en daarmee het verloop van het verhaal aan te passen. Dit kan leiden tot verschillende eindes in de game. De Ultra Deluxe-editie moet een soort mix tussen een remake en een remaster worden, met nieuwe eindes en meer content.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Erg veel zin in. Ik ben nooit aan het origineel toegekomen

0

@Tokumei Ik ben jaloers, ik heb hier niet heel erg veel zin in juist omdat ik de vorige versie wel helemaal heb... ervaren. Ik kan dit geen game noemen.

0
test

Deze game was destijds revolutionair vanwege het aparte concept. Inmiddels zijn meerdere verhalende indie games uitgekomen die eigenlijk vele malen beter zijn. Dit moet je een keer gezien hebben, maar niet voor meer dan 5 euro in de huidige tijd.

0

Aanbevolen voor jou