The Secret World uitgesteld | Gamer.nl

The Secret World uitgesteld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Funcom is deze releasedatum gunstiger voor de lancering van de game. Funcom heeft verder de data en details over de laatste bètaweekenden bekendgemaakt.

Het derde bètaweekend, genaamd Hell Raised, loopt van 15 juni tot 17 juni. In dit weekend kunnen spelers de introductielevels van de Illuminati-, Dragon- en Templar-kla es spelen. Daarnaast kunnen spelers Kingsmouth verlaten en de Savage Coast-regio verkennen, waar de toegang tot de Hell Raised-dungeon is te vinden.

Het vierde en laatste bètaweekend vindtvan 22 juni tot 24 juni plaats en legt de nadruk op het player vs. player-onderdeel van de game. Spelers kunnen het Eldorado-slagveld spelen en het Warzone-onderdeel proberen. In dit onderdeel kunnen honderd spelers tegelijkertijd tegen elkaar strijden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou