Nieuws

The Rock produceert en speelt misschien in It Takes Two-film

Verfilming werd eerder dit jaar aangekondigd

Geschreven door Michel Musters op
Dwayne 'The Rock' Johnson is een van de producenten van de eerder aangekondigde verfilming van It Takes Two. Ook speelt hij misschien in de film.

Dat meldt Variety. Johnson zal de film samen met Dany Garcia en Hiram Garcia produceren. Het is nog niet officieel bevestigd dat Johnson een rol heeft in de film, en het is ook niet duidelijk welke rol hij precies zou spelen.

In februari werd aangekondigd dat er een verfilming komt van It Takes Two. Hazelight, de ontwikkelaar van de game, werkt samen met dj2 Entertainment, het bedrijf achter de Sonic the Hedgehog-films, en Seven Bucks Productions (Jungle Cruise, Jumanji). Ook Amazon Studios is betrokken.

It Takes Two verscheen in maart vorig jaar en werd uitgegeven door Electronic Arts. De game draait om Cody en May, die na een flinke ruzie worden omgetoverd tot poppen en in een fantasiewereld terechtkomen. De game is enkel speelbaar in lokale of online co-op, vergelijkbaar met Hazelights vorige titel A Way out. It Takes Two won afgelopen jaar diverse prijzen binnen de game-industrie, waaronder de award voor beste game van het jaar tijdens de Game Awards.

Dit artikel delen:

Lees meer

Mercenaries-update voor Resident Evil 4 VR nu beschikbaar 'God of War Ragnarok komt dit jaar nog uit'
0

Reacties op: The Rock produceert en speelt misschien in It Takes Two-film

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.