The Outer Worlds een jaar lang exclusief op Epic Games Store

The Outer Worlds een jaar lang exclusief op Epic Games Store

Epic Games heeft op de GDC 2019 bekendgemaakt dat The Outer Worlds en meer titels exclusief naar de Epic Games Store komen. Ook wordt de samenwerking met Ubisoft uitgebreid na het succes van The Division 2.

Sinds de lancering van de Epic Games Store in december vorig jaar, heeft de digitale winkel al enkele grote titels kunnen binnenhalen. Onder andere Metro Exodus, Telltale’s The Walking Dead: The Final Season en The Division 2 zijn op pc niet verkrijgbaar in de Steam-winkel, maar in de Epic Games Store.

Op de GDC 2019 heeft Epic Games nu aangekondigd dat de digitale bibliotheek van het eigen distributieplatform wordt uitgebreid. De opvallendste naam is The Outer Worlds, dat wordt gemaakt door de Fallout: New Vegas-ontwikkelaar Obsidian Entertainment en vanaf de lancering van het spel een jaar lang exclusief wordt op de Epic Games Store en Windows Store.

The Outer Worlds

Naast The Outer Worlds is ook bekendgemaakt dat drie games van ontwikkelaar Quantic Dream exclusief naar de Epic Games Store komen. Verder zijn Roller Coaster Tycoon Adventures en Satisfactory nu beschikbaar in de digitale winkel van Epic, kunnen Dangerous Driving en The Sinking City worden gereserveerd en zijn onder andere Afterparty, Ancestors: The Humankind Odyssey en Control binnenkort verkrijgbaar op het platform.

Epic Games onthulde tijdens de GDC-presentatie ook dat de samenwerking met Ubisoft wordt uitgebreid. Na de succesvolle lancering van The Division 2 op de Epic Games Store, komen in de toekomst ook meer Ubisoft-games naar de digitale winkel. Op het moment zijn Ghost Recon Wildlands, Watch Dogs 2 en Far Cry Primal al beschikbaar in de Epic Games Store.

Cyberpunk 2077 zal niet exclusief verkrijgbaar zijn in de Epic Games Store. In februari bevestigde CD Projekt Red via het officiële Twitter-account van het spel in een reactie op een fan dat zij geen deal aan zullen gaan met Epic Games.

Watch on YouTube

The Outer Worlds moet in 2019 verschijnen voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het is als nieuwkomer op dit gedeelte van de markt misschien wel erg lastig om voet aan de grond te krijgen waardoor dit soort acties nodig zijn. Naamsbekendheid verkrijgen hierin is lastig als je niet genoeg opvalt, maar denk wel dat dit een erg agressieve manier is.

0
test

Jammer, Afterparty was mijn most anticipated game van dit jaar.

0

Aanbevolen voor jou