The Lords of the Fallen-reboot aangekondigd

The Lords of the Fallen-reboot aangekondigd

Lords of the Fallen 2 is omgevormd tot een reboot van de franchise, genaamd The Lords of the Fallen.

In 2014 kwam het eerst deel in de soulslike-rpg-reeks al uit. Een paar jaar terug werd een vervolg aangekondigd, maar veel meer dan een logo was daar niet van onthuld. Vanavond tijdens Gamescom Opening Night Live werd duidelijk waarom: het spel is omgevormd tot reboot.

De game moet zich duizend jaar na het origineel afspelen en een spelwereld hebben die meer dan vijf keer zo groot is. Deze wereld is verdeeld over een wereld voor levenden en een wereld voor de doden. Naast typische rpg-elementen zoals een uitgebreid gevechtssysteem en de mogelijkheid om personages naar eigen smaak aan te passen, bevat het spel ook online co-op voor twee spelers.

Waar het origineel door Deck13 Interactive werd ontwikkeld, wordt deze reboot door CI Games-studio Hexworks gemaakt. Het spel moet op een nog onbekend moment uitkomen op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. De game draait op Unreal Engine 5. Hieronder is een eerste cinematische trailer te bekijken - eerste gameplay moet ergens later dit jaar volgen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat zag er wel gaaf uit. Een beetje Soulslike achtige game. Als ze geleerd hebben van de fouten uit het eerste deel kan dit een topper gaan worden.

0

@xeros Ik heb het eerste deel slechts gedeeltelijk gespeeld en leek een van de weinigen die het wel leuk vond. Veel mensen vonden het clunky en de bewegingen en movement te zwaar. Ik vond het bij deze titel wel passend.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Heb de game uitgespeeld toen het uitkwam. Suuuuuuuper veel potentie maar liet veel steken vallen. De trailer zag er nu wel heel vel uit (maar dat zegt vrij weinig), maar als ze er geleerd van hebben is er kans op een super vette game!

0

Aanbevolen voor jou