The Lord of the Rings: Gollum is met 'een paar maanden' uitgesteld

The Lord of the Rings: Gollum is met 'een paar maanden' uitgesteld

De aankomende game The Lord of the Rings: Gollum is met "een paar maanden" uitgesteld.

Dat hebben uitgever Nacon en ontwikkelaar Daedalic Entertainment laten weten. De game stond gepland voor een release op 1 september, maar moet nu een paar maanden later uitkomen - een precieze nieuwe releasedatum wordt niet genoemd.

Volgens Daedalic Entertainment is het uitstel nodig om de best mogelijke ervaring af te leveren. "We updaten jullie binnenkort met de exacte timing." Het volledige bericht is hieronder te zien.

The Lord of the Rings: Gollum wordt omschreven als een actie-avonturenspel, maar draait vooral om stealth en platform-gameplay. Onderdeel van het spel is ook Gollums conflict met zijn alter-ego Smeagol, en de speler heeft daar invloed op door de keuzes die hij of zij maakt in het spel. 

De game komt naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Er is ook een Switch-versie in de maak die op een later moment uit moet komen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hopelijk maken ze Gollem nog wat mooier, grootste afknapper van de game vind ik.

0

Misschien zijn ze er eindelijk achter dat het een slecht concept is, het lijkt me een verschrikkelijk spel door die innerlijke strijd van Gollem icm stealth.

0

Aanbevolen voor jou