The Last of Us-serie gaat soms erg afwijken van de game

The Last of Us-serie gaat soms erg afwijken van de game

De aankomende HBO-serie gebaseerd op The Last of Us wijkt soms erg af van wat er in de game gebeurt.

Dat meldt Neil Druckmann, de maker van de game en executive producent van de televisieserie, in een interview met IGN. Het is volgens hem belangrijker om "de onderliggende filosofische gedachten van het verhaal" goed over te brengen, dan "ons druk te maken over details zoals of personages hetzelfde t-shirt dragen. Dat is veel minder belangrijk voor ons dan de kern van deze mensen en de kern van hun reis vastleggen."

Tegelijkertijd zijn er ook momenten in de serie met dialogen die recht uit de game komen. "Het is grappig om mijn dialogen uit de games in de HBO-scripts te zien. En soms verschillen ze juist enorm, omdat we in een ander medium werken. Een aantal van mijn favoriete episodes tot nu toe wijken enorm af van het verhaal, en ik kan niet wachten tot mensen het te zien krijgen."

Het eerste seizoen van The Last of Us moet min of meer de gebeurtenissen uit de eerste game verfilmen. Mocht de serie een succes worden, dan is het niet uitgesloten dat de gebeurtenissen uit The Last of Us: Part 2 in latere seizoenen worden behandeld. Het is nog niet bekend wanneer de serie precies uitgezonden wordt. Wel zijn de hoofdrolspelers bekend: Pedro Pascal - bekend uit The Mandalorian en Game of Thrones - speelt Joel en Bella Ramsey - ook uit Game of Thrones - speelt Ellie. Chernobyl-maker Craig Mazin pent het script.

The Last of US
The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Benieuwd of Left Behind een aparte aflevering gaat worden.

0
test

Deze fantastische games kwamen al zó dicht bij films... Waarom er dan een serie van maken?

0
test

@Agent 4125 in een serie kan je vaak veel meer verhaal kwijt.

0
test

@HunterSeeker Zeker. Maar ik hoef helemaal niet meer verhaal dan dat in de games wordt verteld :-) Doe daar maar gewoon een derde deel van.

0
test

@Agent 4125 because money XD populaire game, hoogstwaarschijnlijk populaire serie = lots 'o money

0

Aanbevolen voor jou